Pogoji poslovanja

Naročanje vzorcev
Vzorce Vam lahko pošljemo v vpogled. V primeru, da se za izdelke ne odločite, Vas naprošamo, da nam jih na svoje stroške vrnete oz. poravnate znesek po izdajnici. V kolikor so na zalogi, si jih lahko ogledate v razstavnem prostoru našega podjetja. Pri naročilu vzorcev zaračunamo 10,00 EUR manipulativnih stroškov, ki jih ob naročilu izdelkov štejemo kot dobropis.

Naročila
Prodaja je namenjena pravnim osebam. Naročila sprejemamo na navedene kontakte na naši spletni strani www.agaricpromogifts.si. Na željo stranke se lahko dogovorimo za predstavitveni sestanek.

Potrditev naročila
Najkasneje v 24 ur po prejemu vašega naročila vam pisno po elektronski pošti javimo okviren rok dobave.

Tisk
Cene v ceniku ne zajemajo dotiska, vezenja, gravure ali posebne embalaže, kar je predmet posebne ponudbe, ki je odvisna od vrste artiklov, količine, števila barv, postopka ipd. Ob naročilu 100 kosov izdelkov ali več, na vašo željo izdelke opremimo z obešanko z vašim logotipom (tisk je vključen v ceno). V tem primeru nam na elektronski naslov pošljite vaš logotip v vektorskem zapisu ter številko barve po pantone skali. V kolikor poslan logotip ni v vektorskem zapisu, oblikovanje logotipa dodatno obračunamo. K stroškom nakupa blaga je potrebno  prišteti stroške priprave na tisk, dotiskov (sitotisk, tampotisk, vezenje, lasersko graviranje …). Stroški dotiskov se zaračunavajo individualno in se obračunavajo glede na tehniko dotiska, barvno paleto in količine odtisov.

Plačilni pogoji
Vse cene so brez ddv-ja. V primeru, da blago ni plačano po predračunu, postane naročilo za prodajalca obvezujoče po prejemu kvalitetnega instrumenta zavarovanja plačila. O vrsti in načinu zavarovanja plačila odloča prodajalec. Naročeno in dobavljeno blago ostaja last prodajalca, dokler ni v celoti plačano. V primeru zamude plačila obračunamo zakonite zamudne obresti.

Rabati
Z vsemi zainteresiranimi pravnimi osebami bomo rabat za nadaljnjo prodajo določili v skladu s količino naročenega blaga.

Popusti
Morebitni popusti veljajo za prednaročila, naročila v večjih količinah za končnega kupca in za plačilo po predračunu.

Dobava blaga
Dobavni rok za naročeno blago je naveden v vsaki ponudbi posebej. Pri naročilu tiska se rok dostave podaljša za čas, ki je potreben za tisk – to je do deset delovnih dni. Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja blaga, razvidnega iz kataloga , tako po barvi, dimenzijah ali materialu. Naročeno blago prodajalec dostavi kupcu s pošto. Stroške dostave krije kupec po ceniku pošte Slovenije, razen če ni v ponudbi drugače navedeno.

Končne določbe
Morebitne reklamacije je potrebno vložiti pismeno, in sicer najkasneje v 14 dneh po prejemu blaga in morajo biti ugotovljene komisijsko in z zapisnikom. Reklamacija ne velja za blago s tiskom, če tisk ni bil naročen pri prodajalcu. Pri tisku kataloga in cenika lahko pride do napak, na katere ne moremo vplivati in zanje ne odgovarjamo. V primeru odstopanja cen ali tehničnih podatkov, vas bomo ob vašem naročilu o tem obvestili.

V primeru, da je določeni artikel razprodan, prodajalec ne more jamčiti ponovne izdobave tega artikla. Slike artiklov so simbolične. Kupec je seznanjen, da so dovoljena manjša odstopanja po barvi, dimenzijah ali materialu.

Dekorativni material je vključen v ceni artikla, razen če ni drugače navedeno. Slike nekaterih artiklov so simbolične. V primeru, da zaloga artikla poide, prodajalec ne jamči ponovne dobave tega artikla. Za vse informacije smo vam na voljo na  naslovu: AGARIC d.o.o., Tržaška cesta 23, 2000 Maribor, v naši vzorčni sobi pa si lahko ogledate razstavljene izdelke.

Vse spore iz te pogodbe bosta strani reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo okrožno sodišče v Mariboru.

Kupec je seznanjen in se strinja s splošnimi pogoji naročanja, plačil, dobave in prevzema blaga.


Vse cene artiklov predstavljenih na spletni strani www.agaricpromogifts.si so navedene brez DDV-ja. Slike so simbolične in se od samih izdelkov lahko delno razlikujejo.