MOŠKA TORBA Z NARAMNIM PASOM PININFARINA FOLIO

298.00€

  • Proizvajalec: PININFARINA
  • Šifra izdelka: 92/NPKFL00101

Možnosti

Minimalističen in lep dizajn usnjene torbe prestižne znamke Pininfarina z naramnim pasom, se odlično prilega klasičnemu in formalnemu stilu poslovnega moškega. Torba iz finega gladkega usnja - napa usnja, poudari vašo eleganco, odločnost in samozavest. Primerna je predvsem za osebe na vodilnih položajih, ki se želijo vsaj deloma ravnati po smernicah oblačenja in mode, ki veljajo v poslovnem svetu. Pininfarina izdelki presegajo meje umetnosti izdelave visokokakovostnih izdelkov. Kombinacija prefinjenega črnega usnja in orehovega lesa oblikujeta dizajn torbe, ki je primerna za vsako priložnost: poslovni sestanek, kolesarjenje ali večerno druženje s prijatelji. Vsestranskost je izraz, ki opiše uporabo takšne torbe in zagotavlja udobje in enostavno gibanje.

Tehnične specifikacije: Izdelana iz rafiniranega drobnozrnatega napa (nappa) usnja. Ročna izdelava izdelka, obogatena s 14 -imi popolnoma ročno izdelanimi šivi. Vodoodporna zadrga. Zapiranje vrha torbe z 10 - imi neodijevimi magneti. Z notranjim skrivnim žepom za vredne in osebne predmete z anti RFID zaščito (preprečuje zlorabo bančnih kartic).  Velikost 35,5 x 0,7 x 46,5 cm. Teža 713 g.

Cene so informativne, brez tiska in personalizacije. Cene ne vsebujejo DDV in količinskega popusta. Pri plačilu po predračunu nudimo 3% popust. Pri nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna, sicer zaračunamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Za več informacij glede izdelka in personalizcije (tisk, vezenje...) dodajte izdelek na seznam za povpraševanje, izpolnite vaše podatke in pošljite povpaševanje.