Brezžične slušalke DOOK z zunanjo prenosno baterijo 1500 mAh in mikrofonom za prostoročno telefoniranje

60.90€

  • Šifra izdelka: 29/09076
Minimalna količina za naročilo tega izdelka je 25

Odličen multifunkcijski izdelek vsebuje brezžične slušalke DOOK, ki nudijo poslušanje odlične kakovosti zvoka in trenutno predstavljajo velik hit tehnoloških izdelkov!

Slušalke prihajajo v kompletu s priklopno postajo za polnjenje z močjo baterije 1500 mAh. Postaja se uporablja za prenos slušalk ali za njihovo polnjenje.

Velika zmogljivost slušalk – 85 mAh vam omogoča poslušanje glasbe vse do 6 ur!

Slušalke imajo vgrajen tudi mikrofon, s pomočjo katerega lahko prostoročno telefonirate!

Priložena priklopna postaja za polnjenje vam ponuja tudi funkcijo polnjenja telefona, saj predstavlja zunanjo polnilno baterijo.

Toliko različnih funkcij v enem! Znebite se nadležnih kablov in izkoristite odlične funkcije naprave, ki nam v tehnološki dobi lahko pride prav na vsakem koraku!

Izdelek lahko tudi personalizirate, tako da s svojo grafiko opremite ohišje prenosne baterije!

Zapakirano v elegantno črno škatlico

Cene so informativne, brez tiska in personalizacije. Cene ne vsebujejo DDV in količinskega popusta. Pri plačilu po predračunu nudimo 3% popust. Pri nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna, sicer zaračunamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Za več informacij glede izdelka in personalizcije (tisk, vezenje...) dodajte izdelek na seznam za povpraševanje, izpolnite vaše podatke in pošljite povpaševanje.