Nahrbtnik ALLINBAG z vgrajeno prenosno polnilno baterijo

Cena po povpraševanju

  • Šifra izdelka: 10/MO9111

Možnosti

Z vsestranskim nahrbtnikom ALLINBAG ne boste imeli nikoli prazne baterije, saj vsebuje polnilno baterijo z močjo  8000 mAh. Pohvali se lahko tudi z vodotesno polnilno vtičnico, z indikatorjem napolnjenosti baterije ter z vgrajenim USB izhodom, ki vam ponuja priročno polnjenje vaše naprave. Na izjemno kakovost torbe nakazujejo ojačan ročaj na vrhu, podložene naramnice ter hrbtni del izdelan iz materiala, ki omogoča pretok zraka, s čimer je zmanjšano potenje med samim nošenjem. Material nahrbtnika je visoko kakovosten najlon. Zraven vseh ugodnosti, ki jih nudi nahrbtnik ALLINBAG, vsebuje tudi predela za prenosni računalnik 17"  in za tablični računalnik 10" .

Možen tisk vašega sporočila ali logotipa.

Dimenzije: 305x145x450mm

Cene so informativne, brez tiska in personalizacije. Cene ne vsebujejo DDV in količinskega popusta. Pri plačilu po predračunu nudimo 3% popust. Pri nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna, sicer zaračunamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Za več informacij glede izdelka in personalizcije (tisk, vezenje...) dodajte izdelek na seznam za povpraševanje, izpolnite vaše podatke in pošljite povpaševanje.