Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

/ 14.4.2023

Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

Če iščete idealen dežnik, vendar ne veste, kje bi ga kupili, ali če vas moti, da se dežnik hitro pokvari ali ima dolgočasno obliko, vam priporočamo, da si ogledate celotno ponudbo in izberete dežnik, ki najbolje ustreza vašim potrebam in priložnostim. Če ne marate prenašati nepraktičnih dežnikov, ki zavzemajo veliko prostora, ko jih ne uporabljate, so zložljivi dežniki prava izbira, saj jih je enostavno shraniti v torbo ali potovalko. Za tiste, ki potrebujejo bolj robusten dežnik, so priporočljivi nezložljivi dežniki, ki so bolj trpežni in primerni tudi za močnejše padavine ali močan veter.

Presenetite svoje sodelavce in poslovne partnerje z izvrstnimi promocijskimi dežniki, ki jih lahko prilagodite s svojim logotipom in sporočilom. Izbor različnih barv, velikosti in funkcij je na voljo za prilagajanje vašim potrebam, vključno z izbiro med ročnim ali avtomatskim odpiranjem, ter celo z avtomatskim odpiranjem in zapiranjem. Široka ponudba dežnikov zagotovo vključuje nekaj po vašem okusu, zato si zagotovite popolne dežnike za vaše podjetje ali kot poslovna darila z osebno noto.

BOWBRELLA 27 inch rainbow umbrella

Personalizirani dežniki kot učinkovito promocijsko darilo za vaše podjetje in dogodke

Dežnik ni le kot darilo, ki ga podarite samo občasno, ampak se lahko uporablja kot učinkovito promocijsko darilo za različne dogodke, kot so na primer festivali, športne prireditve in druge podobne priložnosti. Poleg tega, da ščiti pred slabim vremenom, lahko vašim potencialnim strankam in obiskovalcem dogodka nudijo tudi veliko izpostavljenost vašega podjetja, saj jih bo veliko nosilo vaše personalizirane dežnike, ki jih bomo prilagodili vašim željam. Zlasti za hotele in gostišča so personalizirani dežniki enako učinkoviti, saj lahko vaše goste opremite s praktičnim darilom, ki bo prišlo do izraza predvsem v slabem vremenu.

Učinkovita in priljubljena oblika oglaševanja za vašo blagovno znamko

Dežniki imajo veliko različnih uporab, saj nas lahko zaščitijo pred dežjem, soncem in prahom, pomagajo pa lahko tudi kot modni dodatek. Zaradi njihove priljubljenosti so promocijski dežniki odlična izbira za oglaševanje vaše blagovne znamke ali podjetja. Še posebej učinkoviti so dežniki, ki so potiskani z vašim logotipom ali reklamnim sporočilom, saj skrbijo za stalno in močno izpostavljenost. Ti dežniki so prenosni panoji, ki jih lahko stranke uporabljajo vedno znova, zato so odlična izbira za ustvarjanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke.

V zadnjem času se vse bolj uporabljajo promocijski izdelki kot učinkovita in cenovno ugodna oblika oglaševanja, ki pomaga pri spodbujanju prepoznavnosti blagovne znamke in poslovne rasti. Dežniki niso samo uporabni za zaščito pred slabim vremenom, kot so dež, sončna pripeka ali sneg, ampak so lahko tudi zelo priročen sopotnik na potovanju ali za ljudi, ki so vedno na poti. To pomeni, da so promocijski dežniki stroškovno učinkovit izdelek, ki bo na dolgi rok prinesel veliko pozornosti in se bo povrnila vaša investicija.

Poslovni promocijski dežniki - praktično in elegantno darilo 

Poslovni promocijski dežniki so praktični in elegantni, zato so lahko dobro poslovno darilo za vaše zaposlene, stranke, kupce in druge. Ker so dežniki praktični in uporabni za vsakodnevno rabo, so odličen način za ohranjanje vaše blagovne znamke ali podjetja v mislih uporabnikov. Dežniki so zelo priljubljeni gospodinjski predmet in darilo, ki je označen z logotipom blagovne znamke. Uporabljajo se skozi vse leto in imajo dolgo življenjsko dobo, kar pomeni, da jih ljudje ne bodo zlahka zavrgli. To je pomembno, saj daljša življenjska doba pomeni večjo uporabo in večji promocijski učinek za vašo blagovno znamko ali podjetje.

Velika površina dežnika pa omogoča različne ustvarjalne možnosti za personaliziranje, kot so logotip, odtis ali sporočilo na dežniku. To omogoča, da se navaden dežnik spremeni v potujoče panoje, ki bodo promovirali vašo blagovno znamko. Kljub temu, da je uporaben, je promocijski dežnik ena izmed cenejših in učinkovitih oblik promocijskih daril. Z lahkoto se proizvaja v velikih količinah in se lahko razdeli med promocijske razprodaje, konference, dobrodelne dogodke in obletnice. Poslovni promocijski dežniki so tudi odlično poslovno darilo za vaše partnerje, vlagatelje in potencialne stranke med predstavitvami, seminarji in drugimi dogodki, ki jih organizira vaše podjetje.

Podobni in novi blogi

BIDONI 2023
Promocijske flaše in bidoni - vaši vsakodnevni sopotniki za razširjanje vaše blagovne znamke

Promocijske flaše in bidoni

Preberi
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

Če iščete idealen dežnik, vendar ne veste, kje bi ga kupili

Preberi
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

Skrb za okolje se vse bolj sidra v našo zavest. Zakaj potem ne bi izbrali še recikliranih poslovnih daril?

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje