Promocijski tekstil

Verjetno eno izmed najbolje poznanih in klasičnih promocijskih daril je promocijska majica s kratkimi rokavi. Zagotovo se v vsaki omari skriva vsaj en kos tega promocijskega tekstila. Gre za klasično promocijsko darilo, ki je praktično, hkrati pa raznoliko, saj nudi veliko površino za različne možnosti in tehnike personalizacije. Vendar promocijski tekstil že nekaj časa niso le promocijske majice. Promocijska oblačila vseh vrst so v zadnjih letih postala eden izmed vodilnih trendov na področju poslovnih in promocijskih daril.

Kot poslovno darilo je promocijski tekstil primeren za vse letne čase in najrazličnejše priložnosti. Klasika namreč ne pomeni nujno dolgočasnega, saj lahko skrbno izbrano promocijsko oblačilo prepriča obdarovanca s svojo kakovostjo in dovršenim oblikovanjem, predvsem pa s svojo praktičnostjo. Vaš logotip lahko natisnemo na klasično majico s kratkimi rokavi, na športno majico za trening, ga izvezemo na jakno, brezrokavnik ali jopico. Možnosti personalizacije promocijskega tekstila so res velike, v naši ponudbi pa najdete široko paleto najrazličnejših kosov promocijskih oblačil. Priljubljeno poslovno darilo so tudi potiskane kape ali kape z vezenim logotipom, ki so primerne za vsakdan in različne priložnosti. Promocijski tekstil omogoča raznovrstno obdarovanje, zato lahko pri nas najdete nekaj za vsako priložnost in okus. 

Oglejte si našo bogato in raznoliko ponudbo kakovostnih promocijskih oblačil, v nadaljevanju pa preberite nekaj nasvetov pri izbiri promocijskega tekstila.

 

Ključni pri izbiri promocijskega tekstila so kakovost oblačila, namen obdarovanja in izvirnost pri personalizaciji. Z izbiro promocijskega tekstila svojim poslovnim partnerjem in strankam sporočate, da prisegate na tradicijo, klasiko, stabilnost, vendar to še ne pomeni, da niste inovativni ali da darilom niste posvetili pozornosti, ki si jo vaši obdarovanci zaslužijo. Prepričajte jih z izbiro promocijskih oblačil izjemne kakovosti in presenetite s personalizacijo promocijskega tekstila. Premislite, komu je namenjen določen kos promocijskih oblačil in kako lahko s promocijskim tekstilom okrepite prepoznavnost svojega podjetja ali pospešite poslovno uspešnost svoje blagovne znamke. Promocijski tekstil mora biti kakovosten, trpežen, preprost za vzdrževanje, na njem pa mora biti znamčenje jasno in dobro vidno. Stranke in poslovni parterji morajo ob pogledu na kos vašega promocijskega tekstila takoj prepoznati logotip vašega podjetja ali blagovne znamke.

Pri nas lahko izbirate med kakovostnim promocijskim tekstilom, primernim tako za poletje (majice s kratkimi rokavi, majice brez rokavov in drugo) kot za zimo (majice z dolgimi rokavi, puloverji, jopice, flis jopice, softshell jakne, zimske kape, brezrokavniki in drugo). Ponujamo tudi velik izbor delovnih oblačil, s katerimi pri svojih zaposlenih krepite pripadnost podjetju ter jim ponudite kakovostna in varna delovna oblačila, kot so delovne hlače, brezrokavniki, čevlji, rokavice in drugo. Zaposleni bodo s primernimi, kakovostnimi in varnimi delovnimi oblačili in promocijskim tekstilom poskrbeli za nevsiljivo, a nadvse opazno promocijo podjetja.

Športni navdušenci bodo zagotovo veseli kakovostnih športnih promocijskih oblačil, primernih za trening, saj v ponudbi najdete moške in ženske dolge in kratke hlače, primerne za tek, jogo, pilates ali druge športne dejavnosti. Če v podjetju načrtujete teambuilding dejavnosti, kaj bi lahko bolje zajelo skupinski duh, ki ga bodo vaši zaposleni ob tem krepili, kot personalizirana športna promocijska oblačila? Športni promocijski tekstil je postal veliko več kot le promocijske majice s kratkimi rokavi, saj je tehnologija različnih funkcijskih materialov tako napredovala, da je znamčenje vseh vrst športnih promocijskih oblačil povsem preprosto. Pri izbiri pravilne tehnike znamčenja glede na material izbranega promocijskega tekstila vam seveda z veseljem pomagamo. 

Če načrtujete otroške počitniške tabore ali delavnice, potem so otroška promocijska oblačila kot nalašč za to priložnost. Otroci zelo radi čutijo pripadnost neki skupnosti in vezi, ki jih bodo stkali ob udeležbi na zabavnih počitniških dejavnostih, bodo zagotovo še dolgo trdne, spomin pa bo postal živ vsakič, ko bodo oblekli majico ali kapo z logotipom organizatorja ali mislijo, ki jih je še posebej povezala. Promocijski tekstil za najmlajše smo izbrali še posebej skrbno, z mislijo na čim lažje vzdrževanje, na udobje in na varnost.

Pri izbiri promocijskega tekstila nam zaupajte svoje želje in pričakovanja – skupaj bomo našli najboljša promocijska oblačila za vse priložnosti in jih personalizirali povsem po vaših željah.

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje