O podjetju

Vodilni slovenski ponudnik poslovnih in promocijskih daril

V podjetju Agaric že dve desetletji navdušujemo s pestro ponudbo promocijskih in poslovnih daril. Prepričali smo že mnoga domača in tuja podjetja, da preprosto vemo, kakšna je zakonitost in umetnost obdarovanja. 

V pomoč vam bomo vse od zanimive, drugačne in edinstvene zasnove ideje do usklajevanja želenih podrobnosti in seveda pri skladiščenju ter distribuciji. 

Lahko vam zaupamo, da so še vedno najbolj priljubljeni promocijski izdelki oblačila, pisala, različni koledarji, skodelice, USB ključki, obeski itd. 

V zadnjih letih pa se je povečalo zanimanje za domače kulinarične dobrote oz. slovenske košarice dobrot, ki so naša posebnost ponudbe. Pravijo, da dober glas seže v deveto vas in tako se je tudi glas o pestri ponudbi lično zapakiranih in dekoriranih domačih kulinaričnih košaricah, zelo dobro razširil med slovenskimi podjetji. Vse več je tudi podjetij v tujini, ki želijo podariti nekaj okusnega in pristno slovenskega. Košarica domačih dobrot je lahko zelo izvirno in praktično poslovno darilo.

Vsak naročnik si lahko sestavi košarico dobesedno po svojem okusu. 

Promocijska darila so lahko simbol prestiža, izbranega okusa, z inovativnim ali tradicionalnim pridihom. Najpomembnejše je, da vsebujejo osebno noto, zato ne pozabite na kreativno začinjeno besedilo, unikatno oblikovanje in embalažo, ki izstopa. 

V podjetju Agaric vas bomo s sodelavci z veseljem usmerili, vodili in svetovali – najprej preko katalogov in pestro izbiro. Pomagali vam bomo prihraniti čas in posledično tudi denar. Seveda bomo prispevali tudi zanimive ideje, poskrbeli za nabavo, oblikovanje, tisk, skladiščenje in distribucijo.

ContentDynamic-aboutus-row_3-typeAboutUs2ImagesTextAndContentLeft-Image1_alt
ContentDynamic-aboutus-row_3-typeAboutUs2ImagesTextAndContentLeft-Image2_alt
Edinstven izbor poslovnih daril

Poslovna darila za vsak okus

Za nove in obstoječe poslovne partnerje, za že ustaljena in mogoče porajajoča sodelovanja, za majhna in velika finančna sredstva – za danes, jutri in še mnoga leta uspešnega in plodnega sodelovanja. Poslovna darila, ki so s podpisom Agaric d.o.o., so jamstvo, da boste z zlatimi črkami zapisani v imenikih vaših poslovnih partnerjev. 

Naj bodo poslovna darila simbol izbranega okusa, prefinjenosti in prestiža, inovativnega ali tradicionalnega pogleda z osebno noto. Pa naj gre za čokoladna presenečenja, slovensko košarico dobrot, paketi za domače razvajanje, ali pa darilno vrečko z želenim potiskom za večkratno uporabo. 

Pri izbiri bodite izbirčni, da bodo vaša poslovna darila skrbno izbrana.

ContentDynamic-aboutus-row_4-typeAboutUs2ImagesTextAndContentRight-Image1_alt
ContentDynamic-aboutus-row_4-typeAboutUs2ImagesTextAndContentRight-Image2_alt
Obvladamo umetnost obdarovanja

Promocijska darila za podjetja, ki želijo opozoriti nase

Manjša promocijska darila so primerna predvsem za manjša podjetja, ki si želijo razširiti glas o svoji znamki in doseči svoje tržne cilje, z nižjimi stroški. 

V ponudbi promocijskih daril ponujamo cenovno zelo ugodne promocijske izdelke za množično distribucijo. Cene daril so dostopnejše, a vpliv na prejemnike ostaja velik. Vaša izbrana promocijska darila bodo pomagala, da si bodo uporabniki zapomnili vašo blagovno znamko. To je kratkotrajen strošek, ki se dolgoročno spreminja v pametno in preudarno naložbo.

Promocijska darila so običajno praktični izdelki, ki jih podarite svojim strankam, poslovnim partnerjem ali zaposlenim. Na izdelkih je natisnjen logotip vašega podjetja oz. želen napis. Namen promocijskih daril je predvsem širjenje in krepitev promocije podjetja. V naši ponudbi promocijskih daril so klasična in unikatna darila, pa tudi ekološka, da boste svetu še lažje sporočili, da vam je mar tudi za okolje.

ContentDynamic-aboutus-row_5-typeAboutUsImagesGrid4-Image1_alt ContentDynamic-aboutus-row_5-typeAboutUsImagesGrid4-Image2_alt
ContentDynamic-aboutus-row_5-typeAboutUsImagesGrid4-Image3_alt ContentDynamic-aboutus-row_5-typeAboutUsImagesGrid4-Image4_alt

Mi smo tu za to, da olajšamo delo vam in uresničimo še tako nore zamisli!

Zaupajo nam mali in veliki

V najboljši družbi

S podjetjem Agaric d.o.o. sodelujemo že skoraj dve leti in naša izkušnja je zelo pozitivna. Želeli bi izpostaviti to, da so izdelki vedno takšne kakovosti, kot je želeno, dobavni roki pa so vedno krajši, kot je predvideno.

Energetika Ljubljana d.o.o.

S podjetjem Agaric sodelujemo že vrsto let in smo z njimi izredno zadovoljni. So zelo fleksibilni in se lahko vedno na njih zanesemo.
Prav tako imajo zelo širok nabor artiklov.

Surovina d.o.o.

S podjetjem Agaric v Palomi sodelujemo že vrsto let, saj nas znajo podpreti pri vsakem projektu. Pomagajo že pri sami ideji, pa vse do končne izvedbe. Vedno se maksimalno potrudijo, da je vse brezhibno.

Paloma d.d.
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje