Slovenska darila – košarice slovenskih dobrot

Želite svoje poslovne partnerje obdariti z darilom, ki bo prepričalo tudi največje sladokusce in gurmane? Potem je kulinarično obarvano slovensko darilo prava izbira za vas. Slovenska darila, ki nosijo sporočilo tradicionalnosti in domačnosti, hkrati pa pocrkljajo dušo in brbončice vaših poslovnih partnerjev, bodo zagotovo pravi hit. Med našo skrbno izbrano ponudbo boste nedvomno našli nekaj za vsak, še tako zahteven okus. Podarite čokoladno presenečenje, tradicionalno slovensko žganje, olje vrhunske kakovosti ali pa poslovne partnerje posladkajte z medom in marmelado. Na voljo so vam različne sladke in slane kulinarične dobrote, ki so povezane v tematske košarice, lahko pa jih tudi povsem poljubno kombinirate med seboj.

Kulinarični darilni seti košarice slovenskih dobrot spodbujajo lokalno pridelano hrano in podpirajo slovenska podjetja in pridelovalce hrane. Ponujamo izbrane slovenske izdelke vrhunske kakovosti in priznanih proizvajalcev, po želji naročnika pa pripravimo poljubno košarico slovenskih dobrot. 

Slovenska kulinarika je izjemno raznolika in pisana, zato bo odločitev za slovenska darila, ki so plod bogate tradicije, slovenske zemlje in trdega dela, zagotovo prava. Vabimo vas, da pobrskate po naši dišeči ponudbi slovenskih daril tradicionalne kulinarike, mi pa vam v nadaljevanj razkrijemo še nekaj namigov za obdarovanje vaših poslovnih partnerjev. 

 

Slovenska darila, ki so vključena v košarice slovenskih dobrot, so odlična izbira, če želite svojim tujim poslovnim partnerjem predstaviti Slovenijo in vse, kar ponuja, na preprost, a hkrati na prefinjen način. Prav tako so košarice slovenskih dobrot primerne za obdarovanje slovenskih poslovnih partnerjev, saj bodo cenili skrbno izbrane kakovostne kulinarične izdelke. Vaši obdarovanci bodo tako v vas prepoznali poslovnega partnerja, ki spodbuja lokalno pridelano hrano, podpira slovenske pridelovalce, izbor kvalitetnih slovenskih daril pa bo vašim poslovnim partnerjem pokazal, da ste ponosni na slovensko, tradicionalno, domače. 

Če v košarico izbranih slovenskih dobrot vključite še kakšno, ki na prvi pogled ne spada zraven, bodo vaši obdarovanci zagotovo zaznali inovativnost in kreativnost pri spajanju tradicionalnega z modernim. Izzovite njihov okus z nenavadnimi kombinacijami in pokažite, da si upate pogledati izven ustaljenih okvirov.

Izbirate lahko med čokoladami, medovi, marmeladami, suhim sadjem, čaji, olji in kisi, izbranimi žganimi pijačami in pecivi in drugimi dobrotami, ponujamo pa tudi že sestavljene tematske košarice slovenskih daril.

Košarice slovenskih dobrot lahko tako kot ostala promocijska darila po želji personalizirate in jih tako še dodatno začinite. Izdelkom lahko priložimo personalizirano obešanko s sporočilom in dekorativnim trakom, lahko pa se odločite tudi za tisk ali gravuro embalaže. Pri izbiri najboljšega načina personalizacije slovenskih daril vam bomo z veseljem svetovali - nedvomno bomo našli najprimernejši način, ki bo upošteval vse vaše želje in presegel vaša pričakovanja.

Ne glede na to, ali so vaši obdarovanci izkušeni gurmani, izbirčni sladokusci ali pa zgolj radi uživajo v dobri, lokalno pridelani hrani in kulinaričnih posebnostih, bodo slovenska darila iz košaric slovenskih dobrot zadovoljila še tako zahteven in prefinjen okus. Izberite izdelke, ki so vašim poslovnim partnerjem pisani na kožo, nam zaupajte svoje želje glede personalizacije in se prepustite naši strokovni ekipi, ki bo poskrbela, da si bodo vaši obdarovanci obliznili vse prste in si za vselej zapomnili, kdo jim je predstavil ali približal izjemno slovensko kulinariko.

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje