Poslovna darila po meri - za vsak okus

/ 3.11.2021

Poslovna darila po meri

Trditev, da se personalizirana, promocijska darila uporabljajo za odlično prepoznavnost vaše blagovne znamke ali podjetja, je resnična! Da bi se lahko tudi sami kot podjetje uvrstili na visok vrh lestvice med svoje priljubljene poslovne stranke in želene ciljne skupine, pa boste potrebovali unikatno izbrana personalizirana promocijska darila po meri.

In prišli ste na pravo mesto! Popolnoma personalizirani izdelki, ki bodo z različnimi načini po svoje oglaševali vaše podjetje, so prava izbira za vas.

Še ne veste, katera bi ta darila lahko bila?

Nič hudega! Nudimo kakovostne izdelke, na katere lahko po želji natisnemo personalizirane unikatne napise, logotipe, motivacijske citate in podobno. Ker se zavedamo, da izbira daril ni preprosta in nekomu resnično predstavlja stres in obvezo, smo vam pripravili uporabne nasvete, kako izbrati poslovna in promocijska darila, ki bodo obdarjencem pogrela srce.

In kaj je najboljše? Darila po meri lahko naročite kar preko spleta, saj vam jih primerno zavijemo in prav tako odpošljemo na izbrani naslov.

Nič več strahu pred marketinško osnovo!

Če sta vam marketing in oglaševanje od nekdaj delala preglavice, se ne vznemirjajte, saj bodo promocijska darila po meri za vas sama izvajala skrito reklamo, s katero se bo glas o vašem podjetju razširil med ljudi na tak ali drugačni način.

Tukaj ni potrebna strategija za načrtovanje dosega in nastavitev, koliko denarja bi želeli porabiti, saj so to promocijska darila, ki jih izdelate pri nas po svojih željah, na popolnoma unikaten in poseben način in jih nato podarite svojim potencialnim strankam kot dobro namero.

Kaj pa dosežemo s promocijskimi darili po meri?

Promocijska darila, kot že pove ime samo, omogočajo vašemu podjetju ali znamki odlično promocijo. Torej so na nek način personaliziran oglas, ki se opravlja fizično, v obliki darila, ki ga lahko obdarjena oseba praktično uporabi. Tako se glas o vašem podjetju in izkušnji širi in tako ponuja veliko možnosti za prepoznavnost in samo reklamo podjetja.

Bodite vidni in oglašujte kot podjetje!

Skrbno izbrano promocijsko poslovno darilo bo zagotovo našlo dober, pozitiven odziv na obrazu obdarjenca. Kadar ima človek dobro izkušnjo s podjetjem oz. njegovimi zaposlenimi, si tega zapomni in se zagotovo še vrne po storitev ali izdelek, saj je bil zadovoljen.

Kako so videti poslovno-promocijska darila?

Zagotovo imate doma ali v službi kakšen dodatek, ki vam ga je podarila kakšna stranka ali pa se spomnite kakšne promocije darila, ki je bilo resnično udarno.

Zato morajo poslovno-promocijska darila biti točno taka! Da so uporabnikom, strankam ali partnerjem privlačna na pogled, predstavljajo kakovost, uporabnost, funkcionalnost ter predstavitev vašega podjetja v videzu vaše celostne podobe, saj imajo takšni izdelki dolgoročno pozitiven učinek in dosegajo višjo prepoznavnost same blagovne znamke.

Uporabljene naj bodo barve, ki jih vaše podjetje zastopa, embalaža, v kateri boste izročili darilo, naj ponosno govori vašo zgodbo, prav tako kot tudi iskreno sporočilce, ki je lahko skrito v notranjosti embalaže in je namenjeno le tej obdarjeni osebi.

Kaj podariti?

Če podarjate personalizirana darila za svoje zaposlene ali poslovne partnerje, so ta lahko naglašena z obdarjenčevim imenom, kar bo darilu še dvignilo vrednost, in verjemite, obdarjena oseba bo zelo vesela takšne pozornosti.

Podjetja v veliki večini podarjajo promocijska darila po meri ali personalizirana darila, ki so v obliki:

  • rokovnikov,
  • koledarjev,
  • blokcev in samolepilnih lističev,
  • USB ključkov,
  • elegantnih pisal,
  • termo lončkov za kavo ali čaj,
  • obeskov za ključe,
  • kulinarična darila in podobno.

Kadar izbirate poslovna ali promocijska darila v večjih količinah, si je dobro postaviti smernice, kaj bi radi z darilom dokazali in kako želite, da darilo vpliva na obdarjene osebe. Želite, da jim darilo prinese veselje, je funkcionalno in uporabno, ali želite bolj nespecifično in splošno darilo?

Včasih je dovolj že zgolj to, da se podari majhna pozornost, ki je veliko boljša kot velika in draga darila. Verjemite, ljudje cenijo pozornosti. Če je ta pozornost še praktična za nadaljnjo uporabo, je vse skupaj še toliko boljše.  

Kakšne so prednosti personaliziranih daril po meri?

Personalizirana darila so že sama po sebi osebna in usmerjena v obdarjeno osebo, kar pomeni, da moramo ubrati pristop, ki si ga bo obdarjenec zagotovo zapomnil.
Poglejmo prednosti te vrste daril:

  • darilo, ki ga obdarjenec veliko bolj ceni,
  • obdarjencu predstavlja višjo vrednost kot klasično darilo,
  • takšno darilo zmeraj najde lepo mesto,
  • le-ta spominjajo in obenem reklamirajo vaše podjetje/blagovno znamko,
  • primerna so za vsako priložnost in za vsakogar: od poslovnih strank, zaposlenih, poslovnih partnerjev in podobno,
  • predstavlja osebno nagovarjanje obdarjene osebe in tkanje močnejših vezi,
  • takšna darila popolnoma izstopajo in najdejo pravi prostor pri obdarjencih.

Vzpostavite osebni stik s personaliziranim promocijskim darilom po meri, ki vsebuje prikupno iskreno osebno sporočilo za osebo, ki ji je darilo namenjeno. Podarite ljudem del svoje hvaležnosti in spoštovanja, saj se vam bo to zagotovo povrnilo.

Če ste oseba, ki bi želela svoje poslovne stranke obdariti s personaliziranimi darili ali promocijskimi darili po meri, smo za vas pripravili personaliziran seznam priročnih izdelkov, ki jih lahko unikatno oblikujete in personalizirate s svojim logotipom podjetja, motivacijsko mislijo, reklamnim sporočilom, zahvalo in podobno.

Bodite unikatni na svoj način!

Podobni in novi blogi

BIDONI 2023
Promocijske flaše in bidoni - vaši vsakodnevni sopotniki za razširjanje vaše blagovne znamke

Promocijske flaše in bidoni

Preberi
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

Če iščete idealen dežnik, vendar ne veste, kje bi ga kupili

Preberi
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

Skrb za okolje se vse bolj sidra v našo zavest. Zakaj potem ne bi izbrali še recikliranih poslovnih daril?

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje