Promocijske flaše in bidoni - vaši vsakodnevni sopotniki za razširjanje vaše blagovne znamke

/ 22.5.2023

BIDONI 2023

Raziskave kažejo, da so najbolj učinkovita promocijska darila tista, ki so uporabna. V današnjem svetu, kjer se veliko pozornosti posveča okoljski problematiki, se zdi, da so stvari, ki so namenjene večkratni uporabi, še posebej primerna izbira. Promocijska darila, kot so flaše ali bidoni za vodo, potovalni lončki za kavo ali druge embalaže za pijačo, so tako uporabna, privlačna in hkrati nagovarjajo tiste, ki se zavedajo okoljskih vprašanj. Tovrstna darila so idealna tudi za spodbujanje zdravega načina življenja, saj količina popite vode bistveno vpliva na naše zdravje. Promocijska flaša za vodo je zato odličen način za promocijo vaše blagovne znamke, podjetja ali dejavnosti.

Promocijske flaške, bidoni ali lončki za kavo

Vaše stranke in poslovni partnerji bodo flaške, bidone ali lončke za kavo vzeli s seboj ob vsaki priložnosti - na delo, sprehod, potovanje ali celo v šolo. Te vsakodnevne spremljevalce bodo uporabljali tako otroci kot odrasli med športnimi dejavnostmi in drugimi aktivnostmi, kar bo pomagalo širiti dober glas o vašem podjetju. To je moč promocijskega darila - stalna prisotnost v življenju vaših strank in poslovnih partnerjev ter priložnost, da jim vtisnete zavestno zavedanje o vaši blagovni znamki. S tem preprostim, a funkcionalnim artiklom boste postali del njihovega vsakdanjega življenja, kar vam bo zagotovo prineslo koristi pri vašem trženju in promociji.

Pri izbiri embalaže za pijače, kot so flaške, bidoni ali lončki za kavo, imate na voljo veliko površino za brandiranje in personalizacijo. V tem smislu lahko izkoristite priložnost in se odločite za privlačen in kakovosten dizajn, ki se ujema s celostno grafično podobo vašega podjetja ali blagovne znamke in vašimi drugimi promocijskimi artikli. Če potrebujete pomoč ali nasvete glede oblikovanja in brandiranja, se lahko obrnete na našo strokovno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala.

Kako izbrati popolne promocijske flaške in bidone za vaše stranke in poslovne partnerje? 

Pri izbiri promocijskih flašk za vodo je treba biti pozoren na material, iz katerega so izdelane. Na voljo so steklene, kovinske in plastične stekleničke. Vse plastične steklenice, ki jih ponujamo, so brez BPA, ker BPA lahko iz plastike prehaja v vodo in negativno vpliva na zdravje. Zaradi ozaveščenosti o pomembnosti varovanja okolja in uporabe trajnostnih materialov, ki jih lahko recikliramo, so vedno bolj priljubljena tudi okolju prijazna, trajnostna in reciklirana promocijska darila. V naši ponudbi lahko najdete tudi take izdelke. Izbira materiala vpliva tudi na metodo brandiranja. Večina flašk je primerna za dotisk ali digitalni tisk, medtem ko so kovinske flaške primerne tudi za lasersko graviranje.

Idealno darilo za zdrav način življenja in športne aktivnosti

Če se odločite za promocijski darilo bidon za vodo, imate na izbiro med plastičnimi, jeklenimi in aluminijastimi bidoni. Plastični bidoni so sicer cenejši, vendar če želite podariti kakovosten in stilsko privlačen bidon, je priporočljivo izbrati tistega iz nerjavečega jekla ali aluminija. Takšni bidoni ohranjajo pijačo hladno in svežo dlje časa, kar je še posebej pomembno v vročih poletnih dneh. Poleg funkcionalnosti so lahko ti bidoni tudi zelo privlačni in modni dodatek, kar dodatno poveča njihovo vrednost kot promocijsko darilo.

Danes vedno več ljudi sledi vrednotam, kot so zdrav način življenja, veliko gibanja in športne aktivnosti. Zaradi tega so tudi darila usmerjena v te smernice ter želje prejemnikov. En izdelek, ki se popolnoma prilega sodobnemu življenjskemu slogu, je flaška za vodo. Ta je postala nekakšen nepogrešljiv dodatek pri športnih aktivnostih, sprehodih, potovanjih in celo na mizi v pisarni. S temi trendi v mislih lahko izkoristimo priložnost in na flaško natisnemo vaš logo ali reklamno sporočilo ter tako postanemo del vsakdanjega življenja vaših strank. Na ta način lahko naše sporočilo subtilno vpliva na podzavest prejemnika ter omogoči boljšo prepoznavnost in promocijo našega podjetja. Poleg flašk in bidonov je lahko zelo uporaben tudi potovalni lonček za kavo ali čaj kot promocijsko darilo. Vaši poslovni partnerji bodo cenili to darilo, saj bodo lahko vzeli s seboj kavo ali čaj od doma in tako prihranili čas ter denar.

Podobni in novi blogi

BIDONI 2023
Promocijske flaše in bidoni - vaši vsakodnevni sopotniki za razširjanje vaše blagovne znamke

Promocijske flaše in bidoni

Preberi
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

Če iščete idealen dežnik, vendar ne veste, kje bi ga kupili

Preberi
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

Skrb za okolje se vse bolj sidra v našo zavest. Zakaj potem ne bi izbrali še recikliranih poslovnih daril?

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje