Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

/ 11.11.2021

Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

Skrb za okolje se vse bolj sidra v našo zavest. Zakaj potem ne bi izbrali še recikliranih poslovnih daril? Tako boste svojim strankam in poslovnim partnerjem jasno povedali, da vam je mar tudi za okolje. Vam je ideja všeč? Nam je zelo, zato smo v ponudbo dodali tudi poslovna darila, ki so narejena iz recikliranih materialov, hkrati pa inovativna in zelo uporabna.

Prepričani smo, da se zavedate, da ima prav vsako izbrano in podarjeno poslovno darilo nadvse pomembno vlogo, ki jo je treba izkoristiti v prid vašemu podjetju. Poslovna darila skrbno izberite, da bodo prejemniki darila navdušeni nad vašo izbiro in vas bodo imeli v mislih vedno znova, ko bodo videli ali uporabljali vaše darilo. Da bi letos izbrali darila, ki bodo navdušila vse obdarovance, morate poznati trende. Trenutno so v trendu darila, ki so prijazna do okolja in seveda unikatna. Zagotovo boste navdušili, če boste obdarovali poslovne partnerje z darili, ki nosijo v sebi dušo vaše blagovne znamke in zavedanje, da spoštujete okolje. Izbranim darilom iz recikliranih materialov bomo z veseljem natisnili vaš logotip ali želeni napis.

Zakaj bi izbrali reciklirane izdelke za poslovno darilo?

Zavedati se moramo, da je poraba virov, ki se uporabljajo za izdelavo različnih materialov in izdelkov, iz leta v leto večja. Posledično nastaja tudi vsako leto več odpadkov, ki pristanejo na odlagališčih ali v sežigalnicah. S tovrstnimi dejanji vplivamo tudi na podnebne spremembe. V naslednjih letih bomo morali omejiti porabo naravnih virov in ena od alternativ je zagotovo recikliranje obstoječih izdelkov, ki bodo postali odpadki, v nove izdelke. Vsega tega se v našem podjetju zelo dobro zavedamo, zato smo v ponudbo dodali tudi poslovna darila, ki so izdelana iz recikliranih materialov. Marsikdo pomisli, da so reciklirani izdelki slabše kakovosti, a ni res tako. Poslovna darila, ki so izdelana iz reciklirane plastike, so kakovostna, inovativna, v trendu in z jasnim sporočilom, da ste odgovorni do okolja.

Reciklirani materiali, ki se uporabljajo za izdelavo poslovnih daril

Kot običajno se za različne izdelke uporabljajo tudi različni reciklirani materiali, na primer reciklirana plastika, bombaž, papir, karton in še mnogi drugi materiali. Med reciklirano plastiko se najpogosteje uporablja PET (polietilen tereftalat) plastika, ki je trenutno tudi najbolj vsestransko uporabljena plastika. Kot zanimivost naj vam razkrijemo, da se z recikliranjem PET plastike na odlagališčih prihrani ogromno prostora, saj 1 tona PET plastenk zasede kar 5,7 kubičnega metra prostora. Z recikliranjem se ne prihrani le prostor, ampak tudi ohranja vodne vire, zmanjša pa se ogljični odtis, ki nastane pri izdelovanju plastike. Reciklirano različico omenjene plastike boste prepoznali pod oznako rPET. Iz tovrstne reciklirane plastike se že izdelujejo majice, športni copati, nahrbtniki, nove PET embalaže, nakupovalne vrečke za večkratno uporabo itd. Uporablja pa se tudi za izdelavo recikliranih poslovnih daril.

Ponudba recikliranih izdelkov

Na naši spletni strani lahko v pestri in cenovno ugodni ponudbi izberete med inovativnimi, uporabnimi, zabavnimi in okolju prijaznimi poslovnimi darili. Med vsemi naštetimi so tudi reciklirani izdelki. Izberite vrečko iz recikliranega bombaža, ki jo vaša stranka ali poslovni partner lahko uporablja znova in znova. Tovrstno darilo je še posebej primerno za vsa podjetja, ki prodajajo različne izdelke, na primer sadje in zelenjavo, knjige, kruh, pekovske izdelke, saj boste na ta način obdarovance spodbudili, da naslednjič, ko vas obiščejo, prinesejo s seboj prav podarjeno vrečko ter jo tako večkrat uporabijo. Na izbrano reciklirano vrečko vam z veseljem natisnemo logotip podjetja in okolju prijazno misel, ki bo njene uporabnike še bolj motivirala k okolju prijaznim dejanjem. V primeru, da so vaše stranke in poslovni partnerji podjetja, ki opravljajo različne pisarniške storitve, potem je za vas prava izbira zložljivo, reciklirano namizno stojalo, ki vsebuje navadne in samolepilne lističe ter držalo za pisala. Tovrstno stojalo je zelo uporaben pripomoček v pisarni ali doma. Če se stojalo zloži, je zelo priročno za prenašanje v torbi poleg računalnika, da ga imate vedno pri roki. Beležnica EVERNOTE iz recikliranega materiala pa je klasična izbira poslovnega darila, ki  sta ga vsaka stranka oz. poslovni partner vesela, saj vsi potrebujemo manjšo beležko v velikosti A6 za zapisovanje idej in obveznosti.

Zakaj torej izbrati okolju prijazna darila?

Z izbiro recikliranih poslovnih daril boste pokazali trajnostno naravnanost in obdarovance spodbudili k razmišljanju, da tudi oni lahko s svojimi odločitvami in dejanji vplivajo na lepši in okolju bolj prijazen jutri. Poleg recikliranih izdelkov lahko v naši ponudbi izberete tudi druga eko poslovna darila, ki navdušijo še tako zahtevne ljudi. Mogoče razmislite in podarite eko nahrbtnik, pisalo ali pa jih navdušite z inovativno eko tehnologijo. Ne pozabite na še eno podrobnost, in sicer da lahko vsako reciklirano ali eko poslovno darilo tudi personaliziramo, saj vam ponujamo možnost tiska ali gravure logotipa in napisa na izbrano darilo. Tako bo poslovno darilo še bolj osebno in bo vaše stranke ter poslovne partnerje vedno znova spomnilo na vaše vrednote in odlične poslovne odnose.

Kontaktirajte nas in pomagali vam bomo izbrati najbolj primerno okolju prijazno darilo za vaše podjetje.

Podobni in novi blogi

BIDONI 2023
Promocijske flaše in bidoni - vaši vsakodnevni sopotniki za razširjanje vaše blagovne znamke

Promocijske flaše in bidoni

Preberi
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

Če iščete idealen dežnik, vendar ne veste, kje bi ga kupili

Preberi
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

Skrb za okolje se vse bolj sidra v našo zavest. Zakaj potem ne bi izbrali še recikliranih poslovnih daril?

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje