Dovršena izvedba tiska za vaša poslovna darila

/ 10.11.2021

Dovršena izvedba tiska za vaša poslovna darila

V smislu obdarovanja je tisk nekakšen podpis, droben pečat tistega, ki obdaruje. Na račun tiska dobi čisto navadno darilo višjo vrednost, obdarovanec pa občutek, da ste v samo izvedbo obdarovanja vložili veliko več kot le nekaj bežnih klikov na spletu. Ravno zaradi osebne note je tisk izredno priljubljen pri poslovnih in promocijskih darilih – je genski zapis vaše blagovne znamke.

Tisk zaokroži celotno podobo darila

Seveda tisk zahteva tudi precejšnjo mero profesionalnosti pri sami izvedbi, drugače izgubi svoj pomen, izdelek pa vrednost. Ker je namen tiska obogatitev celotne podobe darila, morate izvajalca skrbno izbrati. Da vam olajšamo odločitev, vam odgovor ponujamo na dlani – Agaric, d. o. o., zaupanja vredno podjetje, kjer za vas zasnujemo celostno grafično podobo promocijskega in drugega materiala.

Na voljo vam je tisk različnih tipov, katerega boste izbrali, pa je odvisno od materiala, na katerega tiskate, števila izdelkov in dizajna, ki ste si ga zamislili. Po pogovoru z našim strokovnjakom se boste odločili, kaj je v vašem primeru najustreznejše, nato pa nam vse delo zaupali in na koncu le očarano uživali v rezultatu.

Katere vrste tiska poznamo?

Sitotisk: tehnika, kjer se za tiskanje uporablja mrežo. Primeren je za tisk na ravne površine in tekstil iz poliestra. Če potrebujete tisk promocijskega materiala, kot so dežniki in torbe, je ta tip tiska odlična izbira.

Tampotisk: tehnika tiskanja z mehko blazino za tisk na neravne površine. Potrebujete tisk na svinčnike, vžigalnike, USB-ključke? Potem je tampotisk prava rešitev.

Offsetni tisk: najpogostejša tehnika tiskanja, primerna za velike naklade vizitk, letakov, plakatov, katalogov.

Digitalni tisk: najhitrejši in najbolj pester način tiskanja manjših naklad. Uporabnost tiska je brezmejna, primerna za vse vrste tiskovin. Zaradi svoje univerzalnosti in nizke cene je tudi pri uporabnikih zelo priljubljena izbira.

Sublimacijski in tisk velikega formata: zagotavlja drzne, žive barve, zato se uporablja za tiskanje na športna oblačila, zastave in trakove.

Z dobro reklamo do vrhunske prodaje

Promocijska darila niso le najučinkovitejše sredstvo za doseganje novih potencialnih strank, ampak pomembno sredstvo za spodbujanje strank k nakupu. Večina ljudi se bo na račun dobrega promocijskega darila spomnila, kje so ga prejeli, oziroma še pomembneje, od koga so ga prejeli. Le podjetje z dobrim konceptom in sporočilom, ki ga širi ravno s pomočjo promocijskih daril, bodo ljudje priporočali širši publiki. Zato bodite pri izbiri skrbni, ni pa odveč, da se posvetujete tudi s strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri daril in tiska, za katerega se je prav tako smiselno odločiti.

Ključ do dobrega poslovnega darila je izbirčnost

Poslovna darila so tista češnja na vrhu torte, ki zaključijo bodisi uspešno poslovno leto ali pa dobro opravljen poslovni projekt. So ključni elementi dobrih poslovnih odnosov med vami in partnerji. Z njihovo skrbno izbiro namreč pokažete precejšnjo mero spoštovanja in pozitivnega odnosa do vašega poslovnega partnerja.

Zato bodite pri izbiri poslovnih daril, tako za nove kot tudi stare poslovne partnerje in ne glede na obseg posla, izbirčni in se zadovoljite le z vrhunskim. Poslovna darila izpod naših rok vam jamčijo, da se boste pri svojih poslovnih partnerjih zavihteli na vrh seznama priljubljenosti.

Poslovna darila, ki so vam na voljo, ponudniku odražajo izbran in prefinjen okus, hkrati pa pokažejo ravno pravšnjo mero prestiža in inovativnega v kombinaciji s tradicionalnim. Dodatna odločitev za tisk poslovnega darila pa je toliko večja naložba v zagotovljen uspeh, saj mu doda še osebno noto.

Za tisto najbolj ekskluzivno darilo pa pri izbiri personalizacije ne sme priti do dileme – to sta vezenje in gravura. Gre za zelo obstojni tehniki, zaradi katerih vaše sporočilo ne bo nikoli zbledelo.

Če Agaric ekipi zaupate svoje želje, lahko pričakujete, da bo iz njih nastala ideja večje razsežnosti – vrhunsko in ekskluzivno tiskano darilo, ki bo poskrbelo, da med svojimi obdarovanci ne boste nikoli utonili v pozabo.

Podobni in novi blogi

BIDONI 2023
Promocijske flaše in bidoni - vaši vsakodnevni sopotniki za razširjanje vaše blagovne znamke

Promocijske flaše in bidoni

Preberi
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo
Izbor personaliziranih dežnikov za vsako priložnost in potrebo

Če iščete idealen dežnik, vendar ne veste, kje bi ga kupili

Preberi
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?
Kaj, če bi letos izbrali reciklirana poslovna darila?

Skrb za okolje se vse bolj sidra v našo zavest. Zakaj potem ne bi izbrali še recikliranih poslovnih daril?

Preberi
Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje