Šifra: 20/1501
Nož za kruh iz serije Babiole, ki ga je oblikoval Diamant Sabatier. Visoko legirano rezilo (22 cm) je izdelano iz vrhunskega nemškega nerjavečega jekla. Nabrušen je pod manjšim kotom, tako da je nož ekstra oster. Opremljen s čudovito izdelanim, robustnim ročajem iz akacijevega lesa, ima ta nož zelo higieničen dizajn zaradi svoje brezšivne končne obdelave. Ta nož ima nazobčano rezilo, zaradi česar je primeren za rezanje izdelkov s trdo skorjo, vendar z mehko notranjostjo, kot so kruh, melona, ananas itd. Poleg tega je nož primeren tudi za rezanje trde zelenjave, kot so buče, zelje in zelena. Izdelano v Franciji. Vsak artikel je posebej zapakiran.
Dobava v dogovorjenem roku
Nudimo najboljše cene za odlično kakovost
Unikatna in po naročilu izdelana darila
Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje