Dostava blaga

Naročeno blago hitro, varno in zanesljivo dostavljata naša pogodbena partnerja POŠTA SLOVENIJE in DPD. Pri nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna, za manjše nakupe zaračunavamo pavšalni znesek poštnine 5,00 EUR za dostavo na območju Slovenije. Za pošiljke v druge države je cena navedena ob vpisu države pri naročilu. Embalaže in pakiranja ne zaračunavamo. 

V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb se obrnite na dostavljalca (POŠTA SLOVENIJE ali DPD). Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas. 

Vsi izdelki bodo poslani v najkrajšem možnem času. Za blago iz zaloge v večini primerov zagotavljamo pošiljanje v 2-7-ih delovnih dneh. Izjema so dobave brendiranih artiklov in naročil blaga iz Azije. Za ta naročila vam bomo dobavni rok navedli v ponudbi. Če želite pred naročilom biti prepričani o dobavnem roku, nas kontaktirajte ali pa oddajte zahtevek za ponudbo. Status vašega naročila lahko spremljate v zavihku Moj račun. V primeru, da kakšnega naročenega artikla trenutno ni na zalogi, vas bomo o dobavi obvestili po elektronski pošti ali telefonu. Za dostavo izven območja Slovenije je čas dostave odvisen od oddaljenosti.