Nahrbtnik na kolesih STOCKHOLM TROLLEY

Cena po povpraševanju

  • Šifra izdelka: 10/MO9179

Nahrbtnik iz 360 D poliestra STOCKHOLM TROLLEY predstavlja odličnega sopotnika za različna potovanja, saj vam omogoča, da vanj shranite prenosni računalnik 15" in tablični računalnik 10". Kolesa poskrbijo, da vaš nahrbtnik s pomembnimi stvarmi z lahkoto "vozite" vedno s seboj. Nahrbtnik je opremljen z vgrajenim USB izhodom, ki vam ponuja priročno polnjenje vaše naprave. Priložena je tudi posebna vrečka s katero zavarujete kolesa med prenašanjem nahrbtnika. Naramnice in hrbtni del so podloženi, zato je nošenje nahrbtnika zelo udobno. Na sprednji strani je opremljen z žepom na zadrgo. Če potrebujete torbo za ročno prtljago na letalu je nahrbtnik STOCKHOLM TROLLEY zagotovo idealen za vas. Možen tisk vašega sporočila ali logotipa.

Možen tisk vašega sporočila ali logotipa.

Dimenzije: 325X125X460 mm

Cene so informativne, brez tiska in personalizacije. Cene ne vsebujejo DDV in količinskega popusta. Pri plačilu po predračunu nudimo 3% popust. Pri nakupu nad 250 EUR je poštnina brezplačna, sicer zaračunamo poštnino po veljavnem ceniku Pošte Slovenije.
Za več informacij glede izdelka in personalizcije (tisk, vezenje...) dodajte izdelek na seznam za povpraševanje, izpolnite vaše podatke in pošljite povpaševanje.