RackPack

Marsikdo si po dolgem dnevu privošči kozarec vina, prav tako je vino idealno za pogostitev obiskov, nepogrešljivo ob praznikih in na praznovanjih, prileže se ob dobrem kosilu ali ob prigrizku z izbranimi okusnimi siri, oreški in sadjem. Steklenica vina je zato klasično in preverjeno darilo, ki nikoli ne razočara. Kaj pa, če lahko poleg vina podarite še nekaj več? Namesto darilne vrečke za vino podarite darilno škatlo za vino iz kolekcije Rackpack, ki po uporabi dobi novo življenje!

Linijo Rackpack sestavlja sedemnajst darilnih škatel za vino iz kakovostnega FSC certificiranega lesa, ki vsako steklenico vina spremenijo v luksuzno darilo. Najboljše od vsega je, da so priročne in jih je mogoče ponovno uporabiti, a ne tako, kot si mislite. Po uporabi škatel nikar ne zavrzite, ampak jih le z nekaj potezami spremenite v nov, uporaben izdelek. Podarite jim nov smisel in novo življenje v svoji kuhinji, saj se na primer Rackpack Original spremeni v stojalo za vino, Tray Chique v pladenj, Say Cheese pa v desko za narezek različnih vrst sirov.

Inovativno oblikovanje, premišljena zasnova in prijaznost okolju so značilnosti, ki odlikujejo to edinstveno kolekcijo. Popolnoma jasno je, da so izdelke iz kolekcije Rackpack zasnovali večkrat nagrajeni nizozemski oblikovalci, ki so navdušeni nad okoljem, vinom in dobrim oblikovanjem. Podarite več kot le steklenico vina – podarite darilno škatlo, ki bo zaživela novo življenje in navdušila vinske sladokusce in gurmane okrog vas.

Darilna škatla za vino ne vključuje steklenice vina, dostavljena pa vam je v lični kartonski embalaži.

WOW! Trajnostna kolekcija

Vinska in bar oprema

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje