NOTESNIK 14X21 BANKSY 128 STRANI

Šifra: 92/PNF1421BSKRW

Pininfarina Segno predstavlja novo Banksyjevo kolekcijo grafitov, ki na novo interpretira nekatere največje angleške umetnike in dela najbolj znanih pisateljev. Kot eden izmed najpomembnejših predstavnikov ulične umetnosti je Banksy znan po tem, da nikoli ne razkrije svoje identitete. Zahodna družba je najbolj priljubljena tarča umetnika, ki uporablja niz ponavljajočih tem, s katerimi obelodani strahove in napake s svojimi umetninami, ki jih riše neposredno na urbane javne površine. Banksy uspešno prenaša težke in boleče teme v zabavna dela, dviguje občutljivost gledalca in posledično ustvarja večjo socialno povezanost.

Made in Italy, z elegantnim in minimalističnim oblikovanjem. Na dotik mehke trdne platnice obdajajo 128 strani, izdelanih iz kamnitega papirja, ekološko prijazne alternative navadnemu papirju iz celuloze, ki ne vključuje sekanja dreves ali uporabe vode in/ali agresivnih kemikalij, kar podpira okolje in varovanje le-tega. Na voljo je v treh različicah z Banksyjevimi grafiti, kjer so na platnicah upodobljene znane umetnine angleškega umetnika: The Flower Thrower: ikonična podoba, ki prikazuje udeleženca nemirov, ki meče šopek barvitih rož; Floating Girl: ikonska podoba male punčke z baloni; Out of bed rat: podgane, ena najbolj priljubljenih tem umetnika, ki jih vedno znova prikazuje, da ožigosa moderno družbo in blati člane naše skupnosti.

Cena: 19,00 EUR
Cena z DDV: 23,18 EUR
Vnesite količino

Cena velja za zgoraj navedeno količino. V primeru naročila manjše količine se cena sorazmerno spremeni. 

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem, gravuro, ... kliknite na gumb "Zahtevaj ponudbo".

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje