Premium

NOTESNIK 14X21 BANKSY + PISALO PRIMINA

Šifra: 92/PNF1421BSKRB

Pininfarina Segno predstavlja novo Banksyjevo kolekcijo grafitov, ki na novo interpretira nekatere največje angleške umetnike in dela najbolj znanih pisateljev. Kot eden izmed najpomembnejših predstavnikov ulične umetnosti je Banksy znan po tem, da nikoli ne razkrije svoje identitete. Zahodna družba je najbolj priljubljena tarča umetnika, ki uporablja niz ponavljajočih tem, s katerimi obelodani strahove in napake s svojimi umetninami, ki jih riše neposredno na urbane javne površine. Banksy uspešno prenaša težke in boleče teme v zabavna dela, dviguje občutljivost gledalca in posledično ustvarja večjo socialno povezanost.

Set je sestavljen iz notesnika dimenzij 14x21 cm, izdelanega iz kamnitega papirja, in pisala Primina v beli barvi. 


Notesnik je okrašen z umetnino Out of a bad rat, tokrat na črnem ozadju, medtem ko je pisalo Primina okrašeno z rdečim srcem, ki curlja, še eno sliko, ki jo je umetnik večkrat poustvaril. Primina in notesnik sta prekrita s kartonom z vzorci, znotraj katerega je škatla, kjer je pisalo

 

Cena: 49,00 EUR
Cena z DDV: 59,78 EUR
Vnesite količino

Cena velja za zgoraj navedeno količino. V primeru naročila manjše količine se cena sorazmerno spremeni. 

Za naročilo vnesite željeno količino artikla v okence in kliknite na gumb "Dodaj v košarico" V primeru, da povprašujete po večji količini ali po izdelkih z dotiskom, vezenjem, gravuro, ... kliknite na gumb "Zahtevaj ponudbo".

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje