Gaming Hero

Računalniške igre so priljubljen način sprostitve. Ne glede na to, ali ste resni ali le rekreativni igričar, je računalniška periferna oprema izjemnega pomena, saj pri igrah štejejo celo milisekunde. Potopite se v svet računalniških iger in odkrijte novo dimenzijo zabave z izdelki Gaming Hero. 

Razviti so posebej za resne igričarje, vendar bodo odlično služili tudi rekreativcem, ki želijo izkoristiti vsako priložnost, da si pridobijo nekaj prednosti. Izjemno kakovostni izdelki so izdelani z mislijo na vsako podrobnost. 

V naši ponudbi lahko najdete dva različna tipa slušalk, in sicer naglavne slušalke s kablom ter igričarske slušalke za v uho. Naglavne slušalke so izdelane tako, da zagotavljajo izjemno udobje, tudi med večurnim nošenjem. Imajo vgrajen mikrofon, način z nizko zakasnitvijo z zaslonom in dolg pleten kabel, ki je posebej odporen proti obrabi. Igričarske slušalke za v uho ponujajo vse, kar ponujajo veliki – kristalno jasen zvok, kakovosten mikrofon za brezhibno komunikacijo med igranjem, hkrati pa tudi zmogljivo in vzdržljivo baterijo. 

Ponujamo tudi izjemno kakovostno in vzdržljivo igričarsko podlago za miško, ki z najlonsko površino omogoča izjemno nizko trenje, hkrati pa ima integrirane RGB luči, ki prek zaslona na dotik omogočajo 15 različnih nastavitev. Obenem ima protizdrsen sloj, ki zagotavlja popoln nadzor nad drsenjem miške, tudi ko med igranjem postane napeto.

Morda najpomembnejši del igričarske opreme je nedvomno kakovostna in visoko občutljiva miška. Zato je v naši ponudbi na voljo ergonomska RGB miška s posebno vzdržljivim kablom in izjemno optično ločljivostjo do 7200 DPI, opremljena s šestimi gumbi in koleščkom za pomikanje.

Vsi naši izdelki so izdelani iz zelo kakovostnih in varnih materialov, ki omogočajo vrhunsko igralno izkušnjo. Prepričajte se sami in se prepustite zabavi!

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje