Flaške in bidoni

Mnoge raziskave kažejo, da so najbolj učinkovita promocijska darila tista, ki so najbolj uporabna. In kaj bi lahko bilo v današnjem času bolj uporabno od stekleničke ali bidona za vodo, potovalnega lončka za kavo ali druge embalaže za pijačo, ki se jo lahko uporabi večkrat. Tako promocijsko darilo je uporabno, privlačno, hkrati pa nagovarja vse tiste, ki se zavedajo okoljske problematike, saj količina odpadne plastike za enkratno uporabo še vedno narašča. Poleg veliko gibanja, ukvarjanja s športom in zdrave prehrane je del zdravega življenja tudi zadostna količina popite vode. Na to radi pozabimo, če stekleničke nimamo vedno pri roki. Zato je promocijska flaška za vodo idealno darilo, ki bo odlično poskrbela za promocijo vaše blagovne znamke, podjetja ali dejavnosti.

Flaška, bidon ali lonček za kavo bodo postali stalni spremljevalci vaših strank in poslovnih partnerjev v službi, na sprehodu, na potovanju, otroci jih bodo uporabljali v šoli in med športnimi dejavnostmi, s seboj jih bodo lahko odnesli vsepovsod in tako širili glas o vašem podjetju. Zato izkoristite moč nenehne prisotnosti tega promocijskega darila v življenju vaših strank in poslovnih partnerjev ter jim vtisnite zavest o svoji blagovni znamki. S tem artiklom boste vsekakor postali del njihovega vsakdanjega življenja. 

Vsa embalaža za pijače prinaša veliko površino za brandiranje in personalizacijo, zato jo lahko dobro izkoristite in se odločite za res kakovosten ter privlačen dizajn. Dizajn naj bo v skladu s celostno grafično podobo vašega podjetja ali blagovne znamke in usklajen z vašimi drugimi promocijskimi artikli. 

Za nasvet glede brandiranja ali za naročilo se obrnite na našo strokovno ekipo, ki vam bo z veseljem pomagala, v nadaljevanju pa si preberite še nekaj naših nasvetov.

 

Če ste se odločili za promocijske flaške za vodo, bodite previdni pri izbiri materiala. Izbirate lahko med steklenimi, kovinskimi in plastičnimi flaškami. Vse plastične stekleničke so seveda brez BPA, saj BPA lahko iz plastike prehaja v vodo in tako ogroža naše zdravje. Prav zato in zaradi naraščajoče zavesti o varovanju okolja in vplivu plastike in drugih materialov, ki jih ni mogoče v celoti reciklirati, so vedno bolj priljubljeni tudi novejši, okolju prijazni, trajnostni ali reciklirani materiali. Tudi take flaške lahko najdete v naši ponudbi. Od izbranega materiala je odvisna tudi metoda brandiranja, večina flašk je primerna za dotisk ali digitalen tisk, kovinske flaške pa so na voljo tudi za lasersko graviranje.

Če je za vas primernejše promocijsko darilo bidon za vodo, lahko izbirate med plastičnimi, jeklenimi in aluminijastimi bidoni. Plastični so cenejši, če pa želite podariti res kakovosten in stilsko privlačen bidon, izberite tistega iz nerjavečega jekla ali aluminija. Pijača v takih bidonih ostane hladna in sveža dlje časa.

Poleg flašk in bidonov pa je lahko izjemno uporaben tudi potovalni lonček za kavo ali čaj. Vaši poslovni partnerji bodo čaj ali kavo lahko vzeli od doma in tako prihranili čas ter denar, saj se ne bodo več ustavljali na bencinskih servisih na kavi to-go v lončkih za enkratno uporabo. Poleg tega bodo varni tudi dokumenti na pisalni mizi, saj se tekočina iz potovalnega lončka težje polije, saj tesnijo. V naši ponudbi najdete lončke iz plastike, pa tudi iz različnih, okolju prijaznejših in recikliranih materialov. 

Zanesljivost

Dobava v dogovorjenem roku

Konkurenčne cene

Nudimo najboljše cene za odlično kakovost

Poslovna darila po meri

Unikatna in po naročilu izdelana darila

Darila od ideje do pentlje

Oblikovanje, tisk, gravura, vezenje